Nieuws

De 1,5-meter-horeca is na een aantal maanden het nieuwe normaal geworden. Ondanks alle maatregelen wilt u uw gasten het liefst een onbezorgde en gezellige ochtend, middag of avond bieden. Maar hoe zorgt u voor sfeer met zoveel regels?
Kaarslicht met een echte vlam zorgt voor meer sfeer in een restaurant, zo blijkt uit onderzoek. Wanneer er een kaars op tafel brandt zullen veel gasten uw zaak als gezelliger ervaren. Nu er nieuwe maatregelen gelden, worden er weer minder mensen toegelaten in de horeca. Er mogen nu maximaal dertig mensen per ruimte worden toegelaten. Voor de ene horecazaak is dit een groter probleem dan voor de andere. Een grote ruimte met dertig mensen ziet er leger (en ongezelliger) uit dan een kleinere ruimte.
![]() |
![]() |
Meer gezelligheid in grote ruimtes
Houdt u lege tafels over in uw horecazaak? Maak van deze tafels dan kleine sfeerpunten. Een combinatie van verschillende kaarsen zorgt voor een warme en uitnodigende sfeer. Door verschillende kleuren te gebruiken ontstaat er een speels effect. Natuurlijk kunt u ook voor een rustigere oplossing gaan. Combineer bijvoorbeeld stompkaarsen van verschillende hoogtes voor een modernere look.
Winter in aantocht
Hoewel we in september van prachtig nazomerweer hebben mogen genieten, zijn de herfst en winter nu echt in aantocht. Dat betekent dat het weer eerder donker wordt. Niet alleen wanneer de zon ondergaat, maar ook bij druilerig weer kan een kaars op tafel voor warmte en gezelligheid zorgen.
Bij Horecakaars hebben we onze collectie afgestemd op de wensen van de horeca. Dat betekent dat veel van onze kaarsen een lange brandduur hebben dan het gemiddelde theelicht. Ook hebben we kaarsen in verschillende kleuren.
In de winter zijn warme kleuren op tafel zeer welkom! Dat kan op verschillende manieren: kies bijvoorbeeld voor neutrale kaarsen in een gekleurde houder, of kies voor kaarsen die gekleurd zijn. Het kaarsvet van onze refills is bijvoorbeeld altijd wit, maar wel verkrijgbaar in verschillende warme kleuren.
![]() |